Géppark

Canon ImagePress 1110

Fekete-fehér könyvnyomtatás, változóadatnyomtatás esetén a Canon imagePRESS 1110 kiváló nyomtatási minőséggel és széles nyomathordozó választékra valósítja meg a pontos, nagy sebességű nyomtatást.

Színes nyomtatás

A 2015-ös bizhub PRO C1060L a Konica Minolta innovatív, csúcstechnológiás színes digitális rendszere, mely a színminőséget és színhűséget egy újabb szintre emeli.

Névjegykártya, címke, szórólap, plakát, prospektus, könyv előállítására alkalmas.

Füzetkészítés

Gyors és precíz füzetkészítés (prospektus, brossúra) A4-A5 méretben a Plockmatic rendszerével készül. Az összehordás, tűzés, hajtás, és élvágás egy gépen belül, automatikus készül el, ami a sebesség mellett a minőségre is jótékony hatással van. 

Könyvkötés

A kis szériás kartonborítós puhatáblás és a keménytáblás ragasztókötött könyvek gyártását jó minőségű meleg ragasztós (hot melt), tartós kötést biztosító Duplo DB-200 géppel végezzük.

1-2 színes sokszorosítás

Risograph-al (~stencil másoló) környezetbarát és költséghatékony módon állíthatók elő nyomtatott kiadványok. A technológia növényolaj-alapú festéket, növényi rostokból készült mesterfóliát használ és alacsony energiabefektetéssel működik, magas hőmérséklet valamint gyakran cserélendő alkatrészek, káros anyagok nélkül...

Fekete-fehér nyomtatás, szkennelés

A rendkívüli módon terhelhető gép számunkra legfontosabb tulajdonságai az előállítási során alkalmazott környezetbarát gyártási folyamat, illetve az alkalmazott biológiai úton lebomló környezetbarát festék. A berendezéssel A3-as lapméretig tudunk fekete nyomatokat kedvező áron előállítani.

KAPCSOLAT

KÖMÉNYMAG GRAFIKA 
+36 20 26 888 29
VÁC - Zrínyi Miklós utca 39.
üzenet / árajánlat 
komenymag[kukac]komenymag.hu

FTP

kiszolgáló: ftp.komenymag.hu
felhasználó: public-komenymag.hu
jelszó: KomenymaG

KÖZÖSSÉG